Pers

Joosten Advocatuur komt regelmatig positief in het nieuws door bijvoorbeeld het winnen van juridische zaken. Zie hieronder een greep uit de publicaties.

RTL Nieuws: malafide loodgieters

Hart van Nederland: malafide loodgieters

Op 10 november 2023 was het programma Hart van Nederland te gast op kantoor om een item op te nemen over malafide loodgieters. Het item werd op 10 november 2023 om 22:30 uur uitgezonden op SBS6. Mr. Joosten en mr. Scheepers behandelen gezamenlijk de voornamelijk civiele zaken tegen de betreffende loodgieters.   Bent u ook […]

Wat is loos in Mestreech?: malafide loodgieters

Op 19 september 2023 verscheen op de Facebookpagina van ‘Wat is loos in Mestreech?’ een item waarin mr. Scheepers werd geïnterviewd over malafide loodgieters. Aanleiding voor dit item was een cliënte die voor circa € 3.000,- werd opgelicht en onze hulp heeft ingeschakeld. Met dit item wil zij de problematiek van malafide loodgieters aan het […]

Voor De Rechter

Op maandag 18 september 2023 was mr. Van den Dungen te zien in het RTL-programma Voor de Rechter. In de aflevering was te zien hoe zij rechtsbijstand verleende aan een cliënte die werd verdacht van poging tot zware mishandeling. Terugkijken kan via Videoland.

Radar: oplichting door loodgieters

Op 3 oktober 2022 waren mr. Joosten, mr. Van den Dungen en mr. Scheepers te zien in een aflevering van het AVROTROS programma Radar. Het item ging over de oplichtingspraktijken door malafide loodgieters en de door onze collega’s geboden rechtshulp. Terugkijken kan hier.  

Interview: “Eerste hulp voor een ingewikkelde samenleving.”

Het boek van Chantal Joosten: “1001 juridische vragen en antwoorden” uitgelicht. Klik verder om het hele interview te lezen.

Jeugdinrichting vol: “Minderjarige zat zes dagen in politiecel.”

Nadat een minderjarige jongen werd opgepakt werd hij in strijd met het Europese Verdrag in een politiecel gestopt, Chantal Joosten stond hem succesvol bij.

Interview: ‘Mooi mens’ Chantal Joosten over dochter, paarden en de advocatuur.”

Chantal Joosten is een gedreven advocate. Daarnaast fokt en verhandelt ze sportpaarden en verhuurt ze paardenboxen. Verder heeft ze plannen om een hippisch opleidingsinstituut van internationale allure te starten.

Dodelijk ongeval: “De lafaard zal wel weten wat hij heeft gedaan.”

Na een zware aanrijding waarbij de veroorzaker doorreed hielp Chantal Joosten succesvol een familie bij het indienen van een schadeclaim.

Dodelijk ongeval: “Hoe kun je je kameraad nu laten liggen op de grond?”

De dood van Henk van Gulik laat zijn ouders niet los. Vooral omdat hij niet alleen was bij de fatale val met zijn mountainbike, maar door zijn fietsmaatje werd achtergelaten in het bos.

Zit u met een juridisch probleem? Wij helpen u.