Werkwijze

Wanneer u de hulp van een advocaat moet inschakelen mag u verwachten dat u de juiste begeleiding en duidelijkheid over uw juridische vraag krijgt. Door onze duidelijke werkwijze bent u hiervan bij Joosten Advocatuur gegarandeerd.

Persoonlijke benadering

Wij leren u graag vooraf goed kennen. Daarom starten wij altijd met een kosteloze kennismaking. Tijdens dit gratis gesprek kunt u uw juridische vraag aan ons voorleggen. Omgekeerd zullen wij ook veel vragen aan u stellen. Aan de hand van dit gesprek wordt uw juridisch probleem duidelijker en kunnen er mogelijke scenario’s met u worden besproken. Hieronder valt ook het plan van aanpak dat wij met u kunnen doorlopen. Daarnaast vragen wij ook wat u van ons verwacht. Een goede samenwerking is voor ons belangrijk. Uiteraard worden de eventuele kosten besproken. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Altijd bereikbaar

Bij Joosten Advocatuur werken wij oplossings- en servicegericht en streven wij naar een persoonlijke en duurzame relatie met onze cliënten. U bent altijd welkom en wij zijn altijd bereikbaar óók buiten kantoortijden. Zo kunt u tijdens openingstijden altijd binnenlopen om papieren en/of stukken af te geven. De advocaten zijn door hun werkzaamheden niet de hele dag aanwezig op kantoor. Om die reden kunt u beter een bel afspraak inplannen, dan spreken we elkaar zo snel mogelijk op een afgesproken tijdstip. Besprekingen vinden persoonlijk plaats of met behulp van videobellen.

Dringende vraag? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.