mr. C.A.M.J.M. (Chantal) Joosten

Advocaat, eigenaar

Chantal Joosten is een ervaren advocaat en eigenaar van Joosten Advocatuur in Venlo. Met talloze succesvolle zaken op haar naam, heeft ze bewezen een bekwaam advocate te zijn. Haar keuze voor de advocatuur na haar studie in Tilburg was een natuurlijke stap, gedreven door haar wens om op te komen voor haar medemens.

Na waardevolle jaren in loondienst heeft Chantal het hogerop gezocht en haar eigen advocatenbureau opgericht. Met ruim 23 jaar ervaring heeft ze een schat aan kennis opgebouwd.

Chantal Joosten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

-huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte);

-personen- en familierecht (bijzonder curator, collaborative divorce, echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning);

-psychiatrisch patiëntenrecht, en;

-strafrecht (jeugdstrafrecht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.