Over Joosten Advocatuur

Wanneer u in zee gaat met een partij op juridisch gebied dan wilt u uiteraard wel dat er voldoende kennis in huis is over juridische zaken. Kom daarom meer over ons te weten.

Opkomen voor de medemens

Met al vele gewonnen zaken kan Chantal Joosten zich zeker succesvol advocate noemen. Na haar studie rechten in Tilburg besloot Chantal te kiezen voor de advocatuur. Deze keuze kwam vrij natuurlijk aangezien zij graag wil opkomen voor haar medemens. Als advocaat heb je hier een sterke positie in. Na een aantal waardevolle jaren in loondienst besloot Chantal het hogerop te zoeken en begon haar eigen advocatenbureau Joosten Advocatuur te Venlo.

Uitbreiding

Door de jaren heen bleef Joosten Advocatuur steeds verder groeien en ontwikkelen. Zo bracht Chantal haar eigen boek uit: 1001 juridische vragen en antwoorden. Maar ook werd het team uitgebreid met twee advocaten, een juridisch medewerker en ondersteunend personeel. Elke dag wordt er gestreden tegen onrecht. Want het opkomen voor de mede mens is nog steeds een grote prioriteit voor Chantal Joosten. Door de jaren heen is Joosten Advocatuur gespecialiseerd in:

Heeft u een juridisch vraagstuk? Neem contact met ons op en wij kijken graag met u mee.

Zit u met een juridisch probleem? Wij helpen u.