Joosten-werkwijze

Opgelicht door een loodgieter?

OPGELICHT DOOR EEN LOODGIETER? WIJ HELPEN U GRAAG!
Heeft u in de afgelopen tijd een loodgieter nodig gehad wegens een verstopping of lekkage? En viel de factuur (veel) hoger uit dan verwacht? Dan bent u opgelicht!
Het laatste jaar zijn er veel malafide loodgieters actief. De loodgieters staan bij een Google-zoekopdracht bovenaan. Ze hebben een website die er redelijk professioneel uitziet en kunnen dezelfde dag nog ter plaatse zijn. Ideaal zou je denken! Vooraf worden u enkel de voorrijkosten en het starttarief medegedeeld, waarna de loodgieter aan de slag gaat.
Wanneer de loodgieter eenmaal klaar is met het uitvoeren van de werkzaamheden, wordt u als consument geconfronteerd met een factuur van soms wel duizenden euro’s! Dat mag niet en is bevestigd door de rechter. Volgens de rechter is er in dat geval sprake van oneerlijke handelspraktijken! Het afgelopen jaar hebben wij vele mensen mogen helpen bij het terughalen van het (teveel) betaalde bedrag. Dat lukt vaak! Via www.loodgieteroplichting.nl ontvingen wij reeds talloze aanmeldingen van gedupeerden.
Denkt u nu: dat is mij ook overkomen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op! Dat kan door middel van het invullen van het formulier op www.loodgieteroplichting.nl of door het eenvoudig verzenden van een e-mail naar info@joostenadvocatuur.nl. Indien u liever telefonisch met een collega spreekt, kunt u bellen naar 077 72 01 985.
Enkele tips om oplichting te voorkomen:
-Neem enkel contact op met regionale en erkende bedrijven;
-Bent u verzekerd? Overleg eerst met de verzekering om te zien wat er wordt vergoed en welke bedrijven u in mag schakelen;
-Kies nooit de gesponsorde advertenties die bovenaan verschijnen in Google. Veelal zijn dit oplichters;
-Vraag altijd vooraf telefonisch naar de in rekening te brengen kosten, meer specifiek of de loodgieter spiraalkosten in rekening brengt;
-Vraag voordat de loodgieter begint om een offerte, en vraag of de loodgieter tussendoor telkens een prijsindicatie kan geven.
Bent u toch opgelicht:
-Betaal niet voordat u een factuur met daarop een KVK-nummer heeft ontvangen;
-Neemt de loodgieter een dreigende houding aan? Bel de politie!
-Doe altijd aangifte, ook wanneer de politie aangeeft dat aangifte doen niet kan. Dit kan wel.
-Neem vooral contact op met ons, we helpen u!